Tajne biobašte

Kratak prikaz knjige:

Tajne_Biobaste.jpg
U knjizi možete naći sve savete koji su vam potrebni da zasnujete biobaštu lekovitog bilja - bilo da na raspolaganju imate puno prostora ili za samo nekoliko saksijica na kuhinjskom prozoru ili verandi. Data su i praktična uputstva o tome kako da odaberete bilje za sebe, kako da ga odgajite, sprečite ili zaustavite bolesti i štetočine bez primene hemijskih preparata, informacije kada je pravo vreme da požanjete biljni materijal ili sakupite seme, kao i na koji način da ga čuvate za primenu tokom cele godine.
Ako spadate u ambicioznije baštovane, očekuje vas pravi izazov!
U knjizi ćete pronaći i više ideja za dizajn i savete kako da u potpunosti osmislite i podignete svoju biobašticu bilja za začinsku, lekovitu ili aromatičnu primenu. Poseban naglasak dat je na primeni bilja, koje ste sami odgajili, u kulinarstvu, u pripremi jednostavnijih biljnih preparata za vašu kućnu apoteku, kao i pripremi mirisnih potpurija, jastučića i drugih korisnih predmeta od bilja za vaš dom i poklon dragim osobama.

Slogan knjige: Volite svoju lekovitu biobašticu i uživajte u njoj!

Izvodi iz recenzija eminentnih stručnjaka iz oblasti:

 
Prof. dr Dragoja Radanović: ...Iako se knjiga bavi širokim dijapazonom tema iz oblasti lekovitog bilja, od njegovog izbora i gajenja do načina korišćenja u sopstvenoj režiji, svi delovi teksta su odlično izbalansirani i ukomponovani, tako da čitalac može vrlo lako da sledi osnovnu poruku autora u svakom njenom delu...

Borivoje Stepanović, dipl. ing:  ...Knjiga širinom problematike, s jedne strane i univerzalnošću teme, s druge strane, može da zainteresuje potencijalno velik broj korisnika. U celini posmatrano, knjiga doprinosi boljem poznavanju lekovitog bilja i njegovoj pravilnoj upotrebi...

Posetite web stranicu:  www.lekovitabasta.com Detaljno pročitajte sadržaj knige po poglavljima i informišite se više o autoru.

Poručite knjigu slanjem e-maila na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ili pozovite 064 86 74 761.


Tehnički podaci:
Format:  21 x 21 cm
Papir:  150 gr csd mat, korice 350 gr csd
Obim:     168 strana u boji
Korice: plastificirane, prošivene, topli povez binder

Cena knjige:       2.400 dinara.
 

Pretraga sajta

Google Oglasi

Preporučujemo

Baner